DMS One iratkezelő szoftver

DMS One iratkezelő rendszerek

Mi a DMS One-nál az elmúlt 15 évben azon dolgoztunk, hogy mitől lesz valóban jó egy iratkezelő szoftver. Ma már egy iratkezelési rendszer nem attól kiváló, hogy a jogszabályoknak megfelelően iktat, megbízhatóan működik és strukturáltan tartja nyilván a szervezet dokumentumait. Az intézmények igényei ezen már túl mutatnak. A digitális evolúció korszakát éljük a közigazgatásban, sorra jelennek meg az újabb és újabb e-szolgáltatások. Az elmúlt évek kormányzati törekvéseinek köszönhetően az iratkezelés szerepe felértékelődött: az iratkezelés az elektronikus ügyintézés központi mozgatórugójává vált.

DMS One Ultimate

Az iktatáson túlmutató komplex iratkezelő megoldás az elektronikus ügyintézési folyamatok támogatására. Több mint 50 rendszerrel történő integrációs lehetőség, SZEÜSZ kapcsolatok, egyedi migrációs igények, e-aláírás kezelés és számos kényelmi funkció a professzionális iratkezelésért.

Részletek
DMS One Compact

Letisztult funkcionalitású iktató program az egyszerűbb iratkezelési folyamatokkal operáló intézmények számára, maximum 10 felhasználóig. Költséghatékony megoldás gyors bevezetéssel, előre beállított felületekkel, egyszerűsített dokumentációval és e-learning oktatásokkal.

Részletek
Tanúsítványok

Cégünk szakértelmét, iratkezelő szoftvereink megbízhatóságát és a 3/2018. BM rendeletben előírt követelményeknek való megfelelést tanúsítvány igazolja. Szoftvereink új verziói elsőként teljesítették az elvárásokat és 2018. szeptember 5-én megkapták a vonatkozó tanúsítványt.

Részletek

Az iratkezelés számunkra nem munka, hanem szenvedély.

Egy iratkezelő szoftver kiválasztása pici túlzással „életre szóló” döntés. Értjük, hogy ügyfeleink hosszú távú megoldásban gondolkoznak.

Éppen ezért igyekszünk mindig élen járni a fejlesztésekben és elsőként megfelelni a változó jogszabályi követelményeknek. A jól kiválasztott partner, valamint az általa képviselt bevezetési módszertan mellett a tanácsadó szakemberek hozzáértése és szakmai felkészültsége is hozzájárul az új szoftver szervezeten belüli fogadtatásához és zökkenőmentes bevezetéséhez. Évtizedes szakértelmünket állítjuk a legkülönfélébb területeken dolgozó intézmények szolgálatába.

Nézze meg, mi hogyan dolgozunk!

megnézem a videót!
megnézem a videót!
Stabil szoftver

2013 óta 70 szoftverfrissítést végeztünk a változó jogszabályi követelményeknek való megfelelés érdekében. Szoftvereinket elsőként tanúsíttattuk az országban.

E-ügyintézés

Elsőként kapcsolódtunk a különféle SZEÜSZ szolgáltatásokhoz és elsőként valósítottunk meg postai SZEÜSZ integrációt.

Bevezetés

A legkülönfélébb intézménytípusokba vezettük már be szoftverünket, így az Ön szervezete sem jelenthet problémát. Több mint 3000 ügyféllel rendelkezünk.

Migráció

A hazánkban fellelhető összes iktató rendszerből migráltunk már adatokat a DMS One szoftvereibe.

Integráció

Iratkezelő megoldásainkat mára több, mint 50 különböző rendszerrel integráltuk, így nagy valószínűséggel az Önével is.

Egyedi fejlesztések

Potenciális és meglévő ügyfeleink számára is biztosítjuk az egyedi rendszerben való gondolkodást.

Support

Mérjük az ügyfélelégedettséget és büszkék vagyunk a folyamatosan javuló szolgáltatási időre. Kérdéseire akár 30 percen belül válaszolunk.

E-learning oktatás

Online oktatási portálunkon oktatófilmek, szoftverszimulációk és iratkezelési segédletek könnyítik meg a szoftver használatának elsajátítását.

Tanúsítvány

Szoftvereink a 3/2018. BM rendeletnek megfelelő tanúsítással rendelkeznek.

TESZT Egyedi fejlesztések

Potenciális és meglévő ügyfeleink számára is biztosítjuk az egyedi rendszerben való gondolkodást.

Akik már hatékonyabb iratkezelésre váltottak

? Az Ön iratkezelő szoftvere megfelel az E-ügyintézési törvény, valamint a 2018. március 1-jén hatályba lépett „szoftverrendelet” követelményeinek?

2018. január 1-jétől állampolgári jog az ügyek elektronikus úton történő intézése. Míg az állampolgárok jogosultak lettek az elektronikus kapcsolattartásra, a gazdálkodó szervezeteket komoly kihívás elé állította az új törvényi szabályozásoknak való megfelelés. 2018. március 1-jétől pedig hatályos a közfeladatot ellátó szerveknél alkalmazható iratkezelési szoftverekkel szemben támasztott követelményekről szóló 3/2018. (II.21.) BM rendelet, amely az E-ügyintézési törvénnyel összhangban rendszerszemléletű követelményeket állít az iratkezelési programokkal szemben. Ezen elvárásoknak a piacon jelenlévő iratkezelő rendszereknek csak egy része tesz eleget, így a szigorú jogszabályi követelményeknek történő megfelelés érdekében a használatban lévő iktató szoftvert olyan megoldásra kell cserélni, amely nemcsak az iktatást, az iratkezelési alapfolyamatokat, de az elektronikus ügyintézés funkcióit is mind szélesebb körben támogatja.

2

SZOFTVER

15

ÉV TAPASZTALAT

50

INTEGRÁCIÓS LEHETŐSÉG

3000

ÜGYFÉL

Nem csak iktató program. Komplex iratkezelő rendszer.

Iratkezelő szoftverünk amellett, hogy precízen támogatja az iratkezelés alapfolyamatát az érkeztetéstől az ügyintézési feladatokon át a levéltárba adásig, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően elsőként valósítottuk meg a különféle e-szolgáltatásokhoz való kapcsolódást is. Szoftverünk kezeli a Hivatali kapunk keresztül érkezett különféle (ePapír, iForm) küldeményeket, automatikusan érkeztet, iktat és akár ügyintézőre szignál, de aláírhat vele AVDH DHSZ segítségével, és tömegesen kiküldheti az e-aláírással ellátott dokumentumokat.

SZOFTVERBEMUTATÓT KÉREK!