Miért a DMS One?

Amitől valóban jó egy iratkezelő rendszer

Ha egy iratkezelő szoftver megfelelően iktat, az csak az alap. A funkcionalitáson túl azonban számos tényezőre szükséges odafigyelni dokumentumkezelő rendszer választásakor.

2 projekt, melyre büszkék vagyunk

Önkormányzati ASP rendszer, MKB Bank. Két olyan iratkezelési projekt, mely komoly elvárást támasztott a DMS One felé szakmai, funkcionális és módszertani szempontból is.

Iratkezelési szakmai tudásanyagok

E-ügyintézés folyamata – bejövő küldemények

Az elektronikus ügyintézés folyamata és annak szoftveres támogatása beérkező küldemények esetén, a hivatalok szemszögéből.

E-ügyintézés folyamata – kimenő küldemények

Az elektronikus ügyintézés folyamata és annak szoftveres támogatása kimenő küldemények esetén, a hivatalok szemszögéből.

Postai SZEÜSZ szolgáltatás

A részletes folyamat, előnyök, tapasztalatok a postai SZEÜSZ oldaláról, és a szükséges funkciók, feladatok az iratkezelő szoftver szemszögéből.

GDPR a közigazgatásban

A GDPR rendelet a közfeladatot ellátó szervekre is megfogalmaz előírásokat, különös szabályokat, melyekkel érdemes tisztában lenni.

Szerződéskezelés támogatása

Strukturált szerződéskezelés az iratkezelő rendszerben: szerződéstár, szerződésvéleményezés és kapcsolódó dokumentumok egy helyen.

Praktikus funkciók az iratkezelő rendszerben

Iktassa e-mailjeit egyenesen a levelezőrendszerből vagy szerkessze dokumentumait közvetlenül az iratkezelő szoftver felületéről!

Röviden a 3/2018. BM rendeletről

Dr. Kissné dr. Szabó Krisztina, a Belügyminisztérium osztályvezetője 3 percben ismerteti a legfontosabb tudnivalókat a szoftverrendeletről.

Az önkormányzati ASP1 projekt

Az önkormányzati ASP rendszer rövid története, célja és az első fecskék tapasztalatai a rendszer működéséről 2015-ben.

Iratkezelési konferenciák, rendezvények

E-ügyintézési konferencia 2018

A III. e-Közigazgatás Konferencia fókuszában az elektronikus ügyintézés és a kapcsolódó e-szolgáltatások, valamint a 3/2018. BM rendelet állt.

Minden, amit az iratkezelésről tudni kell

2016. május 25-én, a II. e-Közigazgatás Konferencia keretében mutatták be az iratkezelési szakma 352 oldalas hiánypótló kézikönyvét

I. e-Közigazgatás Konferencia 2014

A 27/2014. KIM rendelet, a postai SZEÜSZ és az elektronikus iratkezelés állt a 2014 őszén megrendezett I. e-Közigazgatás Konferencia középpontjában.

Mitől jó egy iratkezelő szoftver?

A DMS One szoftvere nem csak egy iktató program. A legmodernebb elektronikus közszolgáltatásokat is támogató komplex iratkezelő rendszer. Évtizedes szakértelmünket állítjuk a legkülönfélébb szervezetek szolgálatába. Élen járunk a fejlesztésekben és a változó jogszabályi környezetnek való megfelelésben. Közel 50 rendszerrel integráltuk már iratkezelő szoftvereinket. Önnek is segíthetünk?

Demót kérek!