Iratkezelés a közszférában

Terület szerint

Minisztériumi intézmények

2018. január 1-jétől életbe léptek az új e-szolgáltatások és elindult az elektronikus ügyintézés biztosítása a központi közigazgatásban. ePapír, iForm, AVDH DHSZ… Az Ön iratkezelő szoftvere is felkészült a változásokra?

Iratkezelés minisztériumi intézményeknél Elektronikus ügyintézés Ügyiratkezelő megoldásaink DMS One referenciák

Részletek
Állami és önkormányzati cégek

Egyszerű iktató program helyett vezessen be komplex dokumentummenedzsment rendszert és az iktatáson túl szerződéskezeléssel, elektronikus jóváhagyással és a legmodernebb kormányzati szolgáltatásokkal felvértezett iratkezelő szoftvert használhatja!

Iratkezelés állami vállalatoknál Iratkezelés közműveknél E-ügyintézés támogatása DMS One referenciák

Részletek
Önkormányzatok

Tanúsított iratkezelő rendszerünket már több mint 3000 magyarországi önkormányzat használja az önkormányzati ASP Központ keretében. Nézze meg, milyen funkciókkal támogatja szoftverünk az elektronikus ügyintézést!

Ügyiratkezelés önkormányzatoknál Önkormányzati ASP Központ Interfésszel csatlakozó önkormányzatok E-ügyintézés támogatása Referenciák önkormányzatoknál

Részletek
Oktatási intézmények

Legyen szó egy könnyen kezelhető iktató szoftverről a közoktatásban kis felhasználószámmal, vagy az iktatás alapfunkcióin túlmutató komplex dokumentummenedzsment rendszerre egy nagy felsőoktatás intézmény esetén, tanúsított iratkezelő szoftverünk minden esetben jelesre vizsgázott!

Iratkezelés oktatási intézményeknél Iratkezelés a közoktatásban Iratkezelés a felsőoktatásban DMS One referenciák

Részletek
Egészségügyi intézmények

Első az egészség! Ismerje meg, hogyan támogatják a DMS One megoldásai a magyar kórházak és egészségügyi intézmények iratkezelési tevékenységét, hogy ne az adminisztráció töltse ki a mindennapokat!

Iratkezelés egészségügyi intézményeknél Iratkezelés kórházakban Iratkezelő megoldásaink DMS One referenciák

Részletek
Kulturális intézmények

Alkalmazza az iratkezelés újszerű megoldásait és találja meg hozzá a megfelelő iratkezelő rendszert! Egyedi dokumentumtárak, véleményezések és jóváhagyások automatizáltan, pályázati dokumentációk összefűzve. Ne csak iktasson, hozza ki a legtöbbet intézménye iratkezeléséből!

Iratkezelés kulturális és közhasznú intézményeknél DMS One ügyiratkezelő szoftver Referenciáink

Részletek

Miben tudunk segíteni intézményének?

A DMS One Zrt. immár 15 éve a közfeladatot ellátó szervek iratkezelésének elkötelezett szakértője. Hatékonyan működő, kiforrott szoftverbevezetési módszertanunk, komoly migrációs tapasztalatunk, valamint munkatársaink iratkezelési és IT szakmai kompetenciái a záloga annak, hogy Ön egy biztonságos, 100%-ban megvalósuló IT projektnek néz elébe.

SZOFTVERBEMUTATÓT KÉREK!