DMS One szolgáltatások

Iratkezelési audit

Díjmentes, teljes körű felmérés a hatékonyabb szervezeti működésért, a racionalizált iratkezelési folyamatokért és a megfelelő iratkezelési szoftver kiválasztásáért. Ismerje meg iratkezelési auditunkat!

Részletek
Szoftverbevezetés

A jó szoftver csak fél siker. A szoftverbevezetés sikerességéhez a jól megválasztott módszertan és a tanácsadók szakmai felkészültsége is hozzájárul. Ismerje meg zökkenőmentes projektjeink titkát!

Részletek
Adatmigrálás

Az iratkezelő rendszert cserélő intézmények számára kritikus pont az adatmigráció. A hazánkban fellelhető összes iktató programból migráltunk már adatokat a DMS One szoftvereibe, így az Ön szoftvere sem jelenthet problémát!

Részletek
Szoftverintegráció

Hivatali kapu, postai SZEÜSZ, Forrás, EcoSTAT, SAP. Mára több mint 50 különböző rendszerrel integráltuk iratkezelő szoftvereinket, így az Önök bejáratott szoftverei, szakrendszerei sem okoznak majd gondot.

Részletek
Személyes oktatás

Személyes, helyszín oktatások keretében, tanácsadóink közreműködésével sajátíthatják el ügyfeleink iratkezelő szoftvereink funkciót, használatát. Kiscsoportos géptermi tréningeken képezzük a jövő felhasználóit!

Részletek
E-learning oktatás

Felhasználóink oktatása ma már nem csak személyesen történhet meg: e-learning portálunkon oktatófilmek, szoftverszimulációk és iratkezelési segédletek könnyítik meg a szoftver használatának elsajátítását!

Részletek
Intenzív ügyféltámogatás

Ügyfélszolgálat, ami valóban segít. A bevezetés után sem engedjük el az Ön kezét, ügyfélként mindig számíthat ránk! Mérjük az ügyfél-elégedettséget és büszkék vagyunk a folyamatosan javuló szolgáltatási időkre.

Részletek
Közbeszerzési tapasztalat

2005-ben nyertük az első közbeszerzést. Azóta számos közbeszerzési eljárásban indultunk és végül pályázatunk sikeresen. Házon belül két, közbeszerzési referensként vizsgázott munkatársunk is segíti a projektek sikerességét.

Részletek
Iratkezelési szabályzat készítés

A közfeladatot ellátó szervezetek mindegyikének kötelező a dokumentumok kezelését folyamatszabályozási szinten meghatározó iratkezelési szabályzatot és irattári tervet készíteni. Olvassa el, hogyan!

Részletek

Ne csak szoftvert válasszon körültekintéssel, hanem partnert is!

A megfelelően kiválasztott szoftverbevezetési módszertan, az átgondolt, a vállalat hatékony működését támogató munkafolyamat-kialakítás és a projektvezető munkatársak szakmai tudása is hozzájárulnak a kiválasztott rendszer problémamentes bevezetéséhez. Az ügyféllé válást követően pedig az intenzív ügyféltámogatás lehet a hatékony iratkezelés kulcsa.

Ajánlatot kérek!