Iratkezelési audit

DMS One piacvezető az iratkezelésben, évtizedes szakértelmünket állítjuk a legkülönfélébb területen dolgozó szervezetek szolgálatába. Magyarországon elsőként szereztünk tanúsítást szoftverünkre, és azóta is gondoskodunk arról, hogy ügyfeleink DMS One rendszerei elsőként feleljenek meg a változó jogszabályi követelményeknek. Azt is tudjuk, hogy egy új rendszer bevezetése milyen problémákkal járhat, ezért dolgoztuk ki évek óta működő bevezetési módszertanunkat, így biztosítva, hogy Ön egy biztonságos, 100%-ban megvalósuló IT projektnek néz elébe.

A DMS One iratkezelő megoldása nemcsak egy iktató program, hanem a legújabb kormányzati elektronikus ügyintézési szolgáltatásokat is támogató komplex iratkezelő szoftver. Ahhoz azonban, hogy a bevezetésre váró iratkezelési szoftver kihozza szervezete iratkezeléséből a maximumot, optimalizálni szükséges az adminisztrációs folyamatokat. Hogyan?  
  1. Bevezető beszélgetés: egyeztetjük Önnel a felmérés ütemezését, a szoftverbevezetés várható költségeit, valamint kidolgozásra kerül optimalizációs javaslatunk is jelenlegi iktatási, iratkezelési gyakorlatára nézve.
  2. Felmérés és elemzés: a szervezetnél zajló jelenlegi iratkezelési munkafolyamatok teljes körű és szakszerű megismerését, elemzését jelenti.
  3. Javaslat és kidolgozás bemutatása: megtörténik a hatékonysági elemzés eredményeinek közös kiértékelése, a megvalósítási terv áttekintése, valamint az Önök kéréseinek, elképzeléseinek megismerése után konkrét javaslatot is teszünk a megfelelő megoldás bevezetésére.
  4. Megvalósítás:a javaslat bemutatását és az Önök jóváhagyását követően a következő lépés a javasolt rendszer megvalósítása.
Iratkezelés szoftverünk már több mint 3000 ügyfelünknél járul hozzá az iratkezelési és e-ügyintézési folyamatok hatékony támogatásához. Tudja, hogy mennyi lehetőség rejlik intézménye iratkezelésében?
Iratkezelési auditunk keretében felmérjük intézménye iratkezelési folyamatait és javaslatot teszünk a megfelelő rendszer bevezetésére.

    Ön már jól ismeri a szervezeténél kialakult iratkezelési folyamatokat, mi pedig segítünk abban, hogyan optimalizálja azokat a jogszabályok maximális betartásával. Kérjen díjmentes iratkezelési felmérést!