Referenciák a közfeladatot ellátó szervezeteknél

Referenciák a közfeladatot ellátó szervezeteknél

Országos hatáskörű szervek, illetve azok regionális és megyei igazgatóságai, több száz felhasználóval, tekintélyes iratszámmal, az elektronikus ügyintézési folyamatok támogatására, folyamatos kommunikációra, a vezetői döntéshozatal egyszerűsítésére, a dokumentum útjának nyomon követésére használják iratkezelő rendszerünket. Piacvezető beszállítóként biztosítunk stabil hátteret a minisztériumi háttérintézményeknek és alapkövét tesszük le országunk e-közigazgatási rendszerének.

2018. január 1-jétől 2994 önkormányzat csatlakozott az Önkormányzati ASP Központhoz, melyben a DMS One Ultimate szoftvere biztosítja az iratkezelő szakrendszert. Ügyfeleink döntő többsége rendszercsatlakozással éri el az Önkormányzati ASP által nyújtott szakrendszereket. Azonban vannak olyan ügyfeleink is, akik a rendszer által támogatott feladatok önálló informatikai megoldása mellett döntöttek és az önkormányzati adattárház számára meghatározott adatok átadását interfészes csatlakozással valósítják meg.

Egészségügyi intézményi és kórházi referenciáinknál a gyógyításé a főszerep, épp ezért minden egyéb szükséges tevékenységet, úgy, mint az igazgatáshoz tartozó adminisztrációt, az iktatást, a szerződések kezelését, a számlák jóváhagyását, a pályázatok kezelését, a rendőrség számára történő adatszolgáltatásokat a DMS One iratkezelő szoftverével valósítják meg.

A felsőoktatásban egyetemek, főiskolák választják tanúsított dokumentumkezelő rendszerünket, felelősséget vállalva ezzel az intézmény gördülékeny működéséért. A közoktatásban általános iskolák, gimnáziumok, szakközépiskolák veszik igénybe a szoftverünk által biztosított szolgáltatásokat, hogy az iktatással kapcsolatos feladataikat a hatályos jogszabályok szerint végezhessék.

A kulturális intézmények tekintetében kiemelkedő számú referenciaállománnyal rendelkezünk, így szinte biztos, hogy találkoztunk már azzal az iratkezelési problémával, ami az Ön intézményének életét is nehezíti. Színházak, múzeumok, könyvtárak; a művelődés tűzfészkei végzik iratkezelési tevékenységüket DMS One tanúsított dokumentumkezelő szoftverével.

Bonyolult folyamatok kezelésére, országszerte működő területi egységek munkájának nyomon követésére, a szerződések nyilvántartására, a számlák igazoltatására és az e-számlák kezelésére, és az e-ügyintézés folyamatainak támogatására használják iratkezelő rendszereinket az állami vagy önkormányzati tulajdonban lévő vállalatoknál és közműveknél.

Mitől jó egy iratkezelő rendszer?

A DMS One szoftvere nem csak egy iktató program. A legmodernebb elektronikus közszolgáltatásokat is támogató komplex iratkezelő rendszer. Évtizedes szakértelmünket állítjuk a legkülönfélébb szervezetek szolgálatába. Élen járunk a fejlesztésekben és a változó jogszabályi környezetnek való megfelelésben. Integrációban és migrációban nincs számunkra lehetetlen. Önnek is segíthetünk?

Szoftverbemutatót kérek!