DMS One e-learning portál

Felhasználóink oktatása ma már nem csak személyesen történhet meg: az országban egyedülálló módon online, e-learning portálunkon keresztül is elsajátíthatják felhasználóink iratkezelő rendszereink működését, használatát.

Online oktatási portálunk két módon is segíti a felhasználók felkészülését:

  1. A szoftverbevezetés során kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a géptermi oktatásokat megelőzze a felhasználók online felkészülése és az oktatási portálon elsajátítsák a szoftver főbb funkcióit, valamint az alapvető iratkezelési ismereteket, majd ezekből az ismeretekből le is vizsgázzanak. Így a géptermi oktatásokra már felkészült felhasználók érkeznek, ezáltal eredményesebb lehet a személyes oktatás.
  2. Meglévő ügyfeleink számára kényelmes és költséghatékony megoldás az e-learning oktatás használata, például új kollégák érkezése és betanítása esetén. Míg iratkezelési tanácsadóink csak előre ütemezett napokon tudnak az intézmény rendelkezésre állni egy géptermi oktatás keretében, addig az online oktatási portálon bármikor megkezdhető a képzés.
Online oktatási portálunkon iratkezelési segédletek, oktatóvideók, szoftverszimulációk, valamint tesztfeladatsorok és éles vizsgák várják a felhasználókat.

Online oktatási portálunk nagy előnye, hogy bárhol és bármikor, a nap 24 órájában elérhető, így a betanulás, az ismeretek elsajátítása külső korlátozás nélkül, a felhasználó saját ütemterve szerint tud megvalósulni. Új munkavállalók érkezése esetén rendkívül gyorsan hozzáférhető és elvégezhető az iratkezelő program funkcióit elsajátító kurzus, így az új kolléga gyorsan felveheti az intézmény ritmusát és rövid idő alatt teljes értékű tagjává válik az iratkezelő szoftver felhasználóinak.

Iratkezelési szerepkörök szerinti képzések

Az online oktatási portálon szerepkörök szerint zajlik az oktatási anyagokhoz való hozzáférés, az elméleti és a gyakorlati képzés, valamint a vizsga is. Így biztosítjuk, hogy mindenki a szerepkörének megfelelő oktatásban részesüljön, valamint az iratkezelő szoftver szerinti feladatkörének megfelelő témában vizsgázzon.
Négy iratkezelési szerepkört különböztetünk meg:

  1. Kulcsfelhasználók
  2. Vezetők
  3. Ügyintézők
  4. Rendszeradminisztrátorok

Nem szükséges tehát a szoftver minden egyes funkcióját elsajátítani. Mindenki csak azokban a témakörökben kap oktatást és szerez tudást, amit a későbbiekben ténylegesen használni fog, így növelhetjük az iratkezelő rendszer elfogadását is.

Oktatófilmek

A rövid oktatófilmek bemutatják az iratkezelő rendszer legfőbb funkcióit és működését, a megértést narráció és feliratozás segíti.

Szoftverszimulációk

A szoftverszimulációkkal az oktatófilmekben bemutatott funkciókat gyakorolhatják a felhasználók, a képernyőn megjelenő utasítások által.

Iratkezelési segédletek

A felhasználó rendelkezésére bocsátjuk a felhasználói és üzemeltetési kézikönyvet, valamint további iratkezelési tudásanyagokkal is segítjük a megértést.

Teszt feladatsor

Az éles vizsgára teszt feladatsor megoldásával készülhet. A kitöltések száma és a kitöltésre fordított idő korlátlan, így kedvére gyakorolhat.

Vizsga

A megszerezett elméleti és gyakorlati tudásról éles vizsga keretében adhat számot, melyre vizsgánként csak egyszer van lehetősége.

Oklevél

Amennyiben teljesítette a szerepköréhez előírt feladatokat és sikeres online vizsgát tett, oklevelet állítunk ki, melyet letölthet felhasználói fiókjából.

Ők is e-learning rendszerünk segítségével tanulnak

? Tudta, hogy az Önkormányzati ASP2 projekt keretében az iratkezelő szakrendszert illetően 2994 önkormányzat felhasználóinak oktatása zajlott az DMS One e-learning portáljának támogatásával?

Az Önkormányzati ASP projekt keretében a DMS One Ultimate szoftvere biztosítja az iratkezelő alkalmazást. A felhasználók oktatása online, az oktatási portálon keresztül, valamit személyes géptermi oktatások keretében zajlott. Kiemelten fontosnak tartottuk, hogy a felhasználók úgy érkezzenek a géptermi oktatásra, hogy az alapvető felhasználói ismeretekre márt szert tettek, megismerték a szoftver főbb funkcióit és azokból levizsgáztak. Több mint 17.400 db oklevelet állítottunk ki az online kurzusok sikeres elvégzéséről és közel 3000 kulcsfelhasználó vett részt személyes géptermi oktatáson.

Válassza a piacvezető iratkezelő szoftvert!

2013 óta közel 70 verziófrissítést hajtottunk végre, hogy iratkezelő rendszereink megfeleljenek a dinamikusan változó jogszabályi és intézményi követelményeknek. Élen járunk a fejlesztésekben is: elsőként tanúsítottuk szoftvereinket, elsőként csatlakoztunk az elektronikus ügyintézés e-szolgáltatásaihoz és ügyfeleink már online oktatási portálunkon keresztül is elsajátíthatják szoftvereink használatát. Ismerkedjen meg velünk!

SZOFTVERBEMUTATÓT KÉREK!