Ajánlatkérés

Mi a DMS One-nál az elmúlt 15 évben azzal foglalkoztunk, hogy mitől lesz valóban jó egy iratkezelési szoftver. Mára több mint 3000 ügyfelünknél működik olajozottan az iratkezelés. Nemcsak egy egyszerű iktató programot kínálunk, mely a mai dinamikusan változó jogszabályi és intézményi környezetben utólagos kompromisszumokkal járhat: komplex megoldásunkkal a legújabb kormányzati követelményeknek is megfelelhet és hatékonyan támogathatja szervezete elektronikus ügyintézési folyamatait. A legtöbb versenytársunkkal ellentétben mi a bevezetés után sem engedjük el az Ön kezét: intenzív ügyféltámogatásunk keretében gyors reagálási időkkel, rugalmas problémakezeléssel várja Önt support csapatunk.

A megfelelően kiválasztott szoftverbevezetési módszertan, az átgondolt, a vállalat hatékony működését támogató munkafolyamat-kialakítás és a projektvezető munkatársak szakmai tudása is hozzájárulnak a kiválasztott rendszer problémamentes bevezetéséhez.
  1. 10 éve hatékonyan működő, kiforrott szoftverbevezetési módszertanunk a záloga annak, hogy Ön egy biztonságos, 100%-ban megvalósuló IT projektnek néz elébe.
  2. Felkészült, jelentős IT és szakmai tapasztalattal rendelkező szaktanácsadóink intézményük egyedi ismérveihez maximálisan illeszkedő megoldásra adnak majd javaslatot.
  3. Jelentős referenciaállományunknak köszönhetően szinte biztos, hogy találkoztunk már azzal az iratkezelési problémával, ami az Ön intézményének életét is nehezíti, így pontosan tudni fogjuk, hogyan oldjuk meg azt.
A DMS One iratkezelő rendszereivel szervezete maximálisan megfelelhet a jogszabályi követelményeknek, a szoftvertanúsítási kritériumoknak való megfelelést mindig prioritásként kezeljük.
Kérje ajánlatunkat és hozza ki szervezete iratkezeléséből a maximumot!

    Ha ajánlatot szeretne kérni iratkezelő rendszereinkre és szolgáltatásainkra, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és kollégáink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken: