Oktatási Hivatal

A hazai oktatás szinte minden területét összefogó Oktatási Hivatal 2008. január 1. óta használja a DMSONE elektronikus iratkezelő szoftverét. Ennek továbbfejlesztéseként valósult meg a jelenleg használt, teljes mértékben testre szabott digitális dokumentumkezelő megoldás, amely az egyes szakági rendszereket is integrálja.

Letöltés
Önkormányzati ASP

Magyarország eddigi egyik legnagyobb informatikai projektje zárult idén azzal, hogy valamennyi magyarországi településen bevezették az ASP rendszert. A csaknem 18 milliárd forintos uniós támogatással megvalósult fejlesztés lehetővé tette, hogy az önkormányzatok egységes felületen, felhőalapú szolgáltatásként jussanak hozzá ...

Letöltés

Nem csak iktató program. Komplex iratkezelő rendszer.

Iratkezelő szoftverünk amellett, hogy precízen támogatja az iratkezelés alapfolyamatát az érkeztetéstől az ügyintézési feladatokon át a levéltárba adásig, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően elsőként valósítottuk meg a különféle e-szolgáltatásokhoz való kapcsolódást is. Szoftverünk kezeli a Hivatali kapunk keresztül érkezett különféle (ePapír, iForm) küldeményeket, automatikusan érkeztet, iktat és akár ügyintézőre szignál, de aláírhat vele AVDH DHSZ segítségével, és tömegesen kiküldheti az e-aláírással ellátott dokumentumokat, akár a postai SZEÜSZ-ön keresztül.

Szoftverbemutatót kérek!