Demókérés

DMS One piacvezető az iratkezelésben, évtizedes szakértelmünket állítjuk a legkülönfélébb területen dolgozó szervezetek szolgálatába. Magyarországon elsőként szereztünk tanúsítást szoftverünkre, és azóta is gondoskodunk arról, hogy ügyfeleink DMS One rendszerei elsőként feleljenek meg a változó jogszabályi követelményeknek. Tapasztalatunk szerint a legtöbb szervezet számára egy egyszerű iktató program rengeteg utólagos kompromisszummal jár, ezért mi komplex megoldást kínálunk, amely a legújabb elektronikus ügyintézési folyamatokat is támogatja.

Ha iratkezelési szoftvert választ, hosszú távú megoldásban kell gondolkoznia. A dinamikusan változó intézményi és jogszabályi környezetben olyan rendszert válasszon, mely stabil rendszerként képes működni és rugalmasan alkalmazkodik változásokhoz. Azonban ne csak szoftvert válasszon körültekintéssel, hanem bevezető partnert is, hiszen egy jó szoftver csak fél siker.
  1. 10 éve hatékonyan működő, kiforrott szoftverbevezetési módszertanunk a záloga annak, hogy Ön egy biztonságos, 100%-ban megvalósuló IT projektnek néz elébe.
  2. A Magyarországon fellelhető összes iratkezelő rendszerből migráltunk már adatokat a DMS One szoftvereibe, így az Ön iratkezelő rendszere sem jelenthet problémát.
  3. A legtöbb versenytársunkkal ellentétben, mi a bevezetés után sem engedjük el az Ön kezét. Rugalmas és precíz ügyfélszolgálati csapatunk gyors reagálási időket vállal.
Referenciaállományunk meghaladta a 3000-et. Ennek köszönhetően szinte biztos, hogy találkoztunk már azzal az iratkezelési problémával, ami az Ön intézményének életét is nehezíti, így pontosan tudni fogjuk, hogyan oldjuk meg azt. Személyes vagy webes szoftverbemutatónk keretében megismerkedhet iktató- és iratkezelő rendszereinkben rejlő lehetőségekkel.

    Ha személyes vagy online szoftverbemutatót szeretne, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot: